Οδηγίες!!!

Επιλέξτε από το MENU δεξιά "Αναζήτηση" το θέμα που σας ενδιαφέρει και ανοίξτε τη σελίδα!!!! Στείλτε τις δικές σας Αγγελίες,Διαφημιστείτε,Προσβληθείτε !!!!!E-mail: gnpapa@otenet.gr

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Πωλούνται Μεζονέτες,στην Πλαταριά Θεσπρωτίας

Aγαπητοί μου φίλοι,

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες,προσπαθήσαμε και χτίσαμε αυτές τις Μεζονέτες,με πολύ μεράκι και προσωπική εργασία προκειμένου να παραδώσουμε σε σας,ένα σπίτι με όλες τις ανέσεις,με αυστηρές προδιαγραφές δόμησης και ποιότητας όλων των υλικών.

Το οικόπεδο όπου χτίστηκαν οι τρεις (3) από τις εννέα (7) συνολικά Μεζονέτες,είναι ολόκληρο περιφραγμένο με δρόμο που οδηγεί στο κάθε σπίτι και είναι χτισμένο σε οικόπεδο των 1.000 τμ ,με πέτρινους εξωτερικούς τοίχους,δενδροφυτεμένο με καρποφόρα δένδρα,γκαζόν και διαθέτει 
ξεχωριστό PARKIG ιδιόκτητο για κάθε σπίτι!!!


Στην Πλαταριά Θεσπρωτίας, ανάμεσα από τα Σύβοτα και την Ηγουμενίτσα, πλησίον της Εγνατίας οδού Ηγουμενίτσας - Αλεξανδρούπολης ,σε απόσταση 1.000μ από την παραλία της Πλαταριάς,μέσα στο καταπράσινο τοπίο ,χτίζονται επτά ( 7 ) Μεζονέτες πολυτελούς κατασκευής 85 τμ η κάθε μία σε ανεξάρτητο οικόπεδο συνολικού εμβαδόν 1.000 τ.μ

Τρεις από αυτές είναι ετοιμοπαράδοτες και πωλούνται σε τιμή ευκαιρίας έναντι των 150.000 €

Βεβαίως πωλείται και όλο το οικόπεδο μαζί με το συγκρότημα των ήδη υπαρχόντων κατοικιών !!!!

Μεσιτικά Γραφεία που ενδιαφέρονται για συνεργασία,είμαστε στη διάθεσή τους!!!!

================================================

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ. 210-9211914, 210-9227084

Κιν. 6944316666


Θωμάς Φουσέκης


Χάρτης Περιοχής


======================================================



Η Περιοχή που είναι χτισμένες οι Μεζονέτες,προσφέρεται για ευχάριστες Εξορμήσεις προς την Κέρκυρα,τους Παξούς και Αντίπαξους,μέσω Ηγουμενίτσας αλλά και από τα γραφικά Σύβοτα!!!

Οι παραλίες όλης της περιοχής είναι πεντακάθαρες,με καθαρές αμμουδιές και δένδρα για την σκιά τους Καλοκαιρινούς μήνες!!!

Ψαρότοπος,προσφέρεται για ψάρεμα ,τόσο από την άκρη της θάλασσας,όσο και με βάρκα ,στους πλούσιους ψαρότοπους της Περιοχής!!

============================================================



Κτήμα Φουσέκη συνολικής έκτασης 9.000 τμ ,όπου χτίζονται εννέα (7) Μεζονέτες των 85τμ έκαστη με Οικόπεδο 1.000 τμ έκαστη ευρίσκεται σε απόσταση 1.000 μέτρων από την Πλαταριά.

Ο χρόνος μετάβασης με αυτοκίνητο προς τα γραφικά Σύβοτα είναι επτά (7) λεπτά και προς την Ηγουμενίτσα δέκα (10) λεπτά!!!

Είναι στον κόμβο της Εθνικής Ηγουμενίτσας Πρέβεζας και με τη νέα Εθνική οδό Ακτίου - Αμβρακίας,η επικοινωνία με όλη την Περιοχή,είναι ταχύτατη και ασφαλής.

Σε δέκα (10) λεπτά παίρνετε την Εγνατία οδό Ηγουμενίτσας - Αλεξανδρούπολης και επικοινωνείτε ταχύτατα με την υπόλοιπη Ήπειρο,προς τα Ιωάννινα και το Μέτσοβο και στη συνέχεια με τα Γρεβενά,Κοζάνη και όλη τη Βόρεια Ελλάδα!!


Συλλογιζόμενοι την οικονομική κρίση που διερχόμαστε όλοι,αποφασίσαμε να διαθέσουμε την κάθε κατοικία μαζί με το οικόπεδο  των 1.000 τμ στην τιμή των 150.000 €

Ακόμη είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε και μερικές διευκολύνσεις ως προς τον τρόπο εξόφλησης των σπιτιών!!!

============================================================


Οι Μεζονέτες είναι χτισμένες σε υψόμετρο και παρέχουν Πανοραμική θέα προς την παραλία της Πλαταριάς και την γύρω Περιοχή,μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον ,με αγροκτήματα και ελαιώνες,προσφέρουν ηρεμία και γαλήνη ,σε απόσταση από τους θορύβους και την κίνηση των Εθνικών οδών!!!

=============================================================


Η τοποθεσία που οι περισσότεροι γνωρίζετε,είναι καταπληκτική,έχει πολλά πλεονεκτήματα ,όπως διαπιστώσατε από την παρουσίαση που σας κάναμε και σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας,για να τα δείτε από κοντά και να έχετε τη χαρά να αγοράσετε ένα από τα σπίτια για την καλυτέρευση της ζωής σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου