Οδηγίες!!!

Επιλέξτε από το MENU δεξιά "Αναζήτηση" το θέμα που σας ενδιαφέρει και ανοίξτε τη σελίδα!!!! Στείλτε τις δικές σας Αγγελίες,Διαφημιστείτε,Προσβληθείτε !!!!!E-mail: gnpapa@otenet.gr

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Ταβέρνα - Καφέ - Βar " ΕΞΩΣΤΗΣ " Λιγκιάδες Γιάννενα

Σήμερα θα σας κάνω μια μικρή ξενάγηση στο Μαρτυρικό χωριό Λιγκιάδες, και στην υπέροχη Ταβέρνα του χωριού τον "ΕΞΩΣΤΗ"!!!


Αυτό είναι το χωριό Λιγκιάδες,όπως φαίνεται από την Πόλη των Ιωαννίνων!!

Παίρνοντας τον παλιό δρόμο από Γιάννενα προς Μέτσοβο,μετά το γνωστό Πέραμα,όπου βρίσκεται το μεγάλο σπήλαιο,στα 2 χιλμ,θα δείτε Πινακίδα προς Λιγκιάδες!!!
Φτάνοντας στο Μαρτυρικό αυτό χωριό,θα πρέπει πρώτα να επισκεφτείτε το Μνημείο των εκτελεσθέντων αθώων πολιτών και μικρών παιδιών, από τους Γερμανούς κατά την Κατοχή και να αφήσετε ένα λουλούδι στη μνήμη τους!!



Στη συνέχεια ακολουθώντας τις Πινακίδες μετά από 200 μέτρα θα φτάσετε στην Ταβέρνα - Καφέ - Bar "ΕΞΩΣΤΗΣ" με ένα μεγάλο εξωτερικό χώρο για να παρκάρετε με ασφάλεια το αυτοκίνητο σας.
Είναι ένας Πραγματικός "ΕΞΩΣΤΗΣ" από το βουνό Μιτσικέλι,με θέα τα όμορφα Γιάννενα,και το νησάκι της λίμνης Παμβώτιδας!!!!!!



Αφού απολαύσετε τη θέα ,μπορείτε να καθίσετε με την παρέα σας  και να παραγγείλετε,για το φαγητό σας,το ποτό σας,τον καφέ σας,το παγωτό σας και να τα απολαύσετε πάντα κοντά στον "ΕΞΩΣΤΗ" Δεν θα χάνετε ούτε στιγμή από τα μάτια σας το τοπίο ,με τις εναλλαγές του καιρού και της ώρας!!!!


Ο εσωτερικός χώρος της Ταβέρνας "ΕΞΩΣΤΗΣ" προσφέρεται και για τους Χειμερινούς μήνες,με το τζάκι του και το ζεστό και άνετο περιβάλλον του!!!!

     



Για σας που είστε λάτρης του Διαδικτύου Internet,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!!!!
"Ο ΕΞΩΣΤΗΣ" διαθέτει ανοιχτό δίκτυο σε όλους όλο το 24ωρο με ελεύθερη πρόσβαση !!!
Είναι σημαντικό,να βρίσκεσαι  ψηλά στο Μιτσικέλι,να απολαμβάνεις το ποτό σου και να επικοινωνείς ελεύθερα Διαδικτυακά με τους φίλους σου!!!


Τα ηλιοβασιλέματα από τον "ΕΞΩΣΤΗ" είναι μοναδικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Και σαν αρχίσει να πέφτει σιγά σιγά το σκοτάδι,θα δείτε τα όμορφα Γιάννενα φωτισμένα,να σας συναρπάζουν και να σας κάνουν να μη θέλετε να φύγετε από εκεί,αλλά να συνεχίσετε το κρασάκι σας με κουβεντούλα με την συντροφιά σας!!!!



Θα ήταν μεγάλη παράλειψη,για σας που θα επισκεφτείτε τα Γιάννενα,να μην πάτε στους Λιγκιάδες και να μην απολαύσετε την μοναδική θέα,απολαμβάνοντας τους εκλεκτούς μεζέδες και τα ποτά σας στην Ταβέρνα "ΕΞΩΣΤΗΣ
Λιγκιάδες Ιωαννίνων
Τηλ.26510-81876 Κιν.6972 603103
--------------------------------------------
Σας περιμένουμε!!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου