Οδηγίες!!!

Επιλέξτε από το MENU δεξιά "Αναζήτηση" το θέμα που σας ενδιαφέρει και ανοίξτε τη σελίδα!!!! Στείλτε τις δικές σας Αγγελίες,Διαφημιστείτε,Προσβληθείτε !!!!!E-mail: gnpapa@otenet.gr

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Μεζεδοπωλείο "Η Σβούρα" Λιγκιάδες Ιωαννίνων

Μεζεδοπωλείο "Η Σβούρα" στους Λιγκιάδες στα Γιάννενα!!!!!!!!!!!!!!!

Το Μαρτυρικό χωριό Λιγκιάδες, βρίσκεται στο όρος Μιτσικέλι στα Γιάννενα,με τα ωραία Ταβερνάκια και την απέραντη θέα προς το Λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων.
Ένα από τα πιο υπέροχα Μεζεδοπωλεία,είναι και "Η Σβούρα",εκεί στους Λιγκιάδες,δίπλα ακριβώς από το Μνημείο των εκτελεσθέντων από τους Γερμανούς Λιγκιαδιτών στην Κατοχή!!
Αυτό είναι το χωριό Λιγκιάδες,όπως φαίνεται από την Πόλη των Ιωαννίνων,ψηλά στο Μιτσικέλι!!


Παίρνοντας τον παλιό δρόμο από Γιάννενα προς Μέτσοβο,μετά το γνωστό Πέραμα,όπου βρίσκεται το μεγάλο σπήλαιο,στα 2 χιλμ,θα δείτε Πινακίδα προς Λιγκιάδες!!!
Φτάνοντας στο Μαρτυρικό αυτό χωριό,για να επισκεφτείτε το Μνημείο των εκτελεσθέντων αθώων πολιτών και μικρών παιδιών, από τους Γερμανούς κατά την Κατοχή και να αφήσετε ένα λουλούδι στη μνήμη τους,θα περάσετε μέσα από την Πλατεία,αύλιο χώρο, του Μεζεδοπωλείου "Η Σβούρα"


Ακριβώς εκεί,σε μια μεγάλη πλατεία,είναι το γνωστό σε όλους τους Γιαννιώτες,μεζεδοπωλείο "Η Σβούρα"



Με μεγάλη μας χαρά,συναντήσαμε στο μεζεδοπωλείο " Η Σβούρα",τον εκλεκτό Περιφερειάρχη Ηπείρου Κύριο Αλέκο Καχριμάνη με την παρέα του,να απολαμβάνει το Γιαννιώτικο τσίπουρο με τους εκλεκτούς μεζέδες,προσκεκλημένος σε γάμο και συζητώντας πάντα τα τοπικά προβλήματα του χωριού και των κατοίκων του!!!



Η μεγάλη αυλή του μεζεδοπωλείου,"Η Σβούρα",δίπλα ακριβώς από το Μνημείο ,προσφέρεται για να απολαύσετε τους εκλεκτούς μεζέδες με κρασάκι ή τσίπουρο,το ποτό σας ή τον καφέ σας,με θέα τα Γιάννενα και το νησάκι στη λίμνη Παμβώτιδα!!


Για σας που είστε λάτρης του Διαδικτύου Internet,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!!!!
"Η Σβούρα" διαθέτει ανοιχτό δίκτυο σε όλους όλο το 24ωρο με ελεύθερη πρόσβαση !!!
Είναι σημαντικό,να βρίσκεσαι  ψηλά στο Μιτσικέλι,να απολαμβάνεις το ποτό σου και να επικοινωνείς ελεύθερα Διαδικτυακά με τους φίλους σου!!!


Το Μπάρμπεκιου,άναψε τα κάρβουνα και είναι έτοιμο να σας καλοψήσει,σουβλάκια,κοτόπουλο,λουκάνικα και το βαρέλι με την παγωμένη μπύρα να σας δροσίσει!!!!

     


Για τους Χειμερινούς μήνες,μια ζεστή αίθουσα,σας περιμένει με το τζάκι αναμμένο  και στο ζεστό οικογενειακό περιβάλλον,θα γίνετε όλοι μια παρέα ,θα απολαύσετε το τοπίο,ακόμη δε και θα αποδράσετε προς τους ορεινούς όγκους του όρους Μιτσικέλι,μέχρι το καταφύγιο!!!

      




Σας περιμένουμε...............
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας χαρίσουμε αξέχαστες στιγμές,τόσο με την  εκλεκτή κουζίνα και τα μεζεδάκια μας,όσο και με την θέα που θα αντικρίσετε και θα απολαύσετε!!!!!


Ο Χρήστος,ο ιδιοκτήτης του Μεζεδοπωλείου ,γυρίζει λέει σαν τη σβούρα,να μην μείνει κανένας πελάτης παραπονεμένος,τόσο από το Service όσο και από το φαγητό που προσφέρει!!
Μεζεδάκια λοιπόν,κρασάκι,ουζάκι ή Γιαννιώτικο τσίπουρο και καλή διασκέδαση!!


Το Κελάρι γεμάτο με ποικιλία κρασιών,σας περιμένει να το ανοίξετε και να απολαύσετε
μοναδικές γεύσεις,από ντόπια και ξένα κρασιά!!!


Μεζεδοπωλείο
"Η Σβούρα"
Λιγκιάδες Ιωαννίνων
Τηλ.6976600758
====================================================
======================================================
Ξενοδοχείο  "ΟΡΙΖΟΝ"
 Ο Χρήστος πέρα από το μεζεδοπωλείο που διαθέτει,είναι και ο ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείου  "ΟΡΙΖΟΝ"
Για περισσότερες πληροφορίες
ΕΔΩ


Σας καλωσορίζουμε στο ξενοδοχείο "Ορίζων".

Στους πανέμορφους Λιγκιάδες Ιωαννίνων και σε πλαγιά του όρους Μιτσικέλι βρίσκεται το παραδοσιακό ξενοδοχείο Ορίζων, με εκπληκτική θέα στη λίμνη και την πόλη των Ιωαννίνων.

Το ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά 7 δωμάτια, από τα οποία τα τέσσερα έχουν τζάκι. Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με: κλιματισμό, τηλεόραση, τηλέφωνο, αυτόνομη θέρμανση, ψυγείο, μίνι-μπαρ, μπαλκόνι με θέα, σεσουάρ μαλλιών και ασύρματο internet (σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου).

Η διαμονή στο ξενοδοχείο είναι μια άριστη επιλογή όχι μόνο για τους επισκέπτες αναψυχής αλλά και για εκείνους που επισκέπτονται την πόλη των Ιωαννίνων για επαγγελματικούς λόγους μιας και η απόστασή του απ' αυτήν είναι μόλις 12 km.

Με ορμητήριο το ξενοδοχείο μπορείτε να πραγματοποιήσετε επισκέψεις στα αξιοθέατα του Νομού Ιωαννίνων (Μουσεία, Ιστορικά, Αρχαιολογικά και Θρησκευτικά μνημεία).

Επίσης, μπορείτε από εδώ να περιηγηθείτε στο ξενοδοχείο μας.

===========================================================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου