Οδηγίες!!!

Επιλέξτε από το MENU δεξιά "Αναζήτηση" το θέμα που σας ενδιαφέρει και ανοίξτε τη σελίδα!!!! Στείλτε τις δικές σας Αγγελίες,Διαφημιστείτε,Προσβληθείτε !!!!!E-mail: gnpapa@otenet.gr

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Βιογραφικό: Η Μαρίνα Βασιλάκη,ζητάει εργασία!!!


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ                       

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Όνομα: Μαρίνα Ι. Βασιλάκη
Διεύθυνση: Μ. Μπότσαρη 22, Βριλήσσια, 15235
Τηλέφωνο Οικίας: 212.1000.401
Κινητό: 6931.984181
Ημερομηνία Γέννησης: 16 Ιουνίου 1977
Εθνικότητα: Ελληνική
Οικογενειακη κατάσταση: Άγαμη
Κάτοχος διπλώματος αυτοκινήτου

ΜΟΡΦΩΣΗ
·                     Bachelor’s Degree BA (Hons) in Business Administration & Management from London Guildhall University
·         Diploma in Business Administration from BCA College of Athens
·         Cambridge Certificate in English for International Business & Trade

ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ
·       ALAPIS S.A. – GEROLYMATOS COSMETICS S.A. – Βοηθός Διοίκησης / Υπεύθυνη Εξαγωγών. (Ιανουάριος 2005 – Φεβρουάριος 2013)
Εργοστάσιο Παραγωγής Καλλυντικών – Μαρκόπουλο:
Έλεγχος εισερχόμενης και εξερχόμενης επικοινωνίας του Διευθυντή του εργοστασίου. Οργάνωση καθημερινής, εβδομαδιαίας και μηνιαίας ατζέντας του. Οργάνωση παρουσιάσεων που αφορούσαν: 
- Πλήρης παρουσίαση και ξενάγηση στο εργοστάσιο σε νέους πελάτες.
- Επίδειξη δυναμικότητας του εργοστασίου (ανάλυση ανά γραμμή παραγωγής και ζωντανή επίδειξη δυνατοτήτων).
- Εβδομαδιαίος έλεγχος του προγράμματος παραγωγής σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο Παραγωγής και Συσκευασίας.
- Μηνιαίες πωλήσεις ανά κωδικό ανά σειρά προϊόντων.
Τα καθήκοντά μου διευρύνθηκαν και πολύ σύντομα, ανέλαβα τη δημιουργία Τμήματος Εξαγωγών (οργάνωση, επαφές με το εξωτερικό, προγραμματισμός δημιουργίας νέων προϊόντων κατά τις απαιτήσεις του πελάτη, εύρυθμη ροή αποστολών στο εξωτερικό, επίλυση προβλημάτων, τεκμηρίωση και ανάλυση συμβολαίων συνεργασίας, συμφωνητικά αποστολής και παραλαβής εμπορευμάτων.), με επιτυχία τοποθέτησης προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας και φασόν στην Σερβία, Αλβανία, Κύπρο, Ρουμανία και Ρωσία.

Δημιουργία όλων των ετικετών και οδηγιών των προϊόντων (νέων, και ανανέωση παλαιών), βάση προδιαγραφών του Χημείου, στα Ελληνικά – Αγγλικά. Συνεργασία για τα εικαστικά και τις κατάλληλες συσκευασίες με το Δημιουργικό Τμήμα και αντίστοιχα με το Τμήμα Προμηθειών του Ομίλου.   
. Δημιουργία μηνιαίων Sales & Free Report και παρακολούθηση stock των πελατών ιδιαίτερα σε εποχές μεγάλης κινητικότητας.
- Έλεγχος επιστροφών σε συνεργασία με την Υπεύθυνη επιστροφών και Λογιστηρίου.
Για ένα χρονικό διάστημα 5 μηνών, τέλεσα και Υπεύθυνη Ανθρωπίνου Δυναμικού, αντικαθιστώντας συνάδελφο που ήταν σε άδεια εγκυμοσύνης, Στις αρμοδιότητές μου ήταν να παρακολουθώ τα απουσιολόγια των εργαζομένων του εργοστασίου, να ετοιμάζω λίστες αδειών μηνιαίως, να συγκεντρώνω δικαιολογητικά και να τα αποστέλλω στα κεντρικά του Ομίλου, και γενικότερα να έχω καθημερινή επαφή με το προσωπικό έτσι ώστε να δίνεται άμεσα επίλυση των όποιων προβλημάτων – ερωτημάτων από την πλευρά τους.
Το τελευταίο 3μηνο του 2011, είχα μεταφερθεί στα κεντρικά της εταιρίας στο Κρυονέρι, ως Υπεύθυνη Εξαγωγών.

·         ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ – VERTICAL – ΤΜΗΜΑ ΕΞΑΓΩΓΩΝ – Accounts Manager (Μάιος 2002, Δεκέμβριος 2004)
Κατά τη διάρκεια της παροχής εργασίας στην ανωτέρω εταιρεία, κατείχα τη θέση του Accounts Manager (Αντιπρόσωπος Εξαγωγών) για τη διαχείρηση πελατών εξωτερικού (Sara-Lee, Puma, Virgin, Elle, Victoria’s Secret, Joe Boxer, Mothercare, Carrefour, Niv Textile, Opera, Tesco, New Look, Eastern Gateways, OTTO) με βασικά προϊόντα εσώρουχα, εξώρουχα, sportswear, τυποποιημένα και μή. Καλύπτωντας τις ανάγκες αυτών, όσον αφορά τη μεθόδευση της παραγγελιοληψίας, της δημιουργίας και αποστολής προς έγκριση των απαιτούμενων δειγμάτων, και την επιστασία όσον αφορά, την παραγωγή του τελικού προϊόντος, σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του εργοστασίου της εταιρείας στην Ξάνθη (εργαστηριακά χρώματα προς έγκριση από τον πελάτη, επιλογή κατάλληλων νημάτων, υλικά συσκευασίας προϊόντων κ.α.), μέχρι την αποστολή των προϊόντων στον πελάτη.
Όπου απαιτείτο, πραγματοποιούνταν ταξίδια στο εργοστάσιο στην Ξάνθη για έλεγχο εκ μέρους του πελάτη, όπως και πριν από την αποστολή μεγάλων παραγγελιών, κατά τη διαδικασία του ποιοτικού ελέγχου.

·         EXPRESS PUBLISHING S.A. – ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΥΒΛΑΧΟΥ – International Business Department – Area Manager. (Σεπτέμβριος 1999 – Απρίλιος 2002)
Το International Business Department, με 6 άτομα, ήταν υπεύθυνο για 82 χώρες ανά τον κόσμο. Το συγκεκριμένο τμήμα κατείχε το 80% των πωλήσεων της εταιρείας.
Χώρες εποπτείας μου ήταν η Ρουμανία, Σουηδία, Ισπανία, Αργεντινή, Κούβα, Άγιος Δομίνικος, Κανάριοι Νήσοι, Αυστραλία, και Νέα Ζηλανδία. Υπεύθυνη διεκπαιρέωσης των αναγκών, σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες κάθε κράτους. Τεκμηρίωση και ανάλυση συμβολαίων συνεργασίας, συμφωνητικά αποστολής και παραλαβής εμπορευμάτων.
. Δημιουργία μηνιαίων Sales & Free Report και παρακολούθηση stock των πελατών ιδιαίτερα σε εποχές μεγάλης κινητικότητας.

ΓΝΩΣΕΙΣ Η/Υ
·         Site developing in wordpress environment and monitoring.
·         Certificate in “Basic Computer Skills for Beginners” .1996
·         Certificate in “MsOffice 97’ 98’ (Word, Excel, PowerPoint, Ms Outlook). 1997
·         Certificate in “Advance Computer Skills on Internet Environment” (Outlook Express, Internet applications). 1997-1998
·         DIWA – κεντρικο προγραμμα εργασιων της Plus Hellas.
·         Seminars in “ComPac Win”. 2000
·         Seminars and practice in “Advisor Plus”. 2004-2005
Εργασιακή εμπειρία επάνω σε Windows 2000, XP & Microsoft Office XP & 2003.
Γνώση εμπορικού πακέτου “Κεφάλαιο 3” και “Lotus 123”.
Εργασιακή εμπειρία σε περιβάλλον SAP & EUROPLUS.

      ΓΛΩΣΣΕΣ
     Μητρική: Ελληνικά
     Άλλες γλώσσες: Αγγλικά (επίπεδο Proficiency)
                           Γαλλικά (επίπεδο Cours 3)

Από το διάστημα Μάρτιος 2013 έως και σήμερα, έχω αναλάβει το Web maintenance μιας επιχείρησης, και εργάζομαι από την οικία μου.
Είμαι στη διάθεσή σας για όποια διευκρίνιση.

Οι επιλογές αναζήτησης εργασίας κυμαίνονται από Αθήνα εως και Θεσσαλονίκη   βασιζόμενη στο γεγονός της ευελιξίας μετακίνησής μου εάν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Η εμπειρία μου είναι εισαγωγές / εξαγωγές και εμπορικής φύσεως.
Με αριστες ικανότητες οργανωσης και διοικησης ομαδων.
Προσδοκω σε μια θεση είτε οργανωτική είτε γραμματιακης υποστηριξης, εαν οχι σε καποια θεση αναλογης της προυπηρεσιας μου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου